Volop besparing en gemak met de Tankie Tankie tankpas!

Met dé tankpas van Nederland kun je tanken in vrijwel de gehele BeNeLux, vrijwel overal parkeren en je wasbeurt afrekenen. Zo heb je altijd al je kosten op een rij, raak je geen administratie meer kwijt en mis je dus nooit belastingaftrek.

Maar Tankie Tankie biedt meer.

Zo ontvang je een handige app waarmee je eenvoudig kunt zien waar je op dat moment het goedkoopst tankt, kun je de pas uitbreiden met de voordeligste pechhulp, klein onderhoud bij Kwik-fit, stroomladen en bovendien je zakelijke auto voordelig verzekeren.

Kortom, met de tankpas van TankieTankie.nl bespaar je op je autokosten en voorzie je jezelf bovendien van een hoop gemak.

 

Tankie Tankie Tankpas, vanaf € 7,50 per maand!

FAQ

Bekijk onze FAQ’s als je een vraag hebt. Hopelijk helpen we je zo nog beter op weg.

Algemeen

Wat is TankieTankie?

TankieTankie.nl is de voordeligste tankpas van Nederland. Met de tankpas van TankieTankie.nl kunt u overal in Nederland tanken. U kunt met de pas ook gebruik maken van onze handig parkeerapp.

Voor wie is TankieTankie?
TankieTankie.nl is er voor iedere ZZP’er of MKB’er in Nederland die weleens ergens moet zijn. Dus heb je een KVK-nummer en een zakelijke rekening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Waar gebruik ik TankieTankie voor?

Met ons pakket kun je tanken, elektrisch laden, parkeren en je auto wassen.

Hoeveel kost TankieTankie?

TankieTankie kost € 7,50 per maand  (exclusief opties) exclusief BTW. Hiervoor kun je gebruikmaken van al onze diensten.

Een credit check maakt onderdeel uit van TankieTankie.nl. Indien de uitkomst aanleiding geeft voor extra zekerheid dan zal Travelcard u een borg vragen. Dit bedrag blijft gewoon van jouw en krijg je direct terug zodra je met de tankpas stopt. De borg dient uitsluitend voor het geval er toch iets mis gaat met jouw betaling.

Tanken

Hoe werkt de pas?
Met de tankpas van TankieTankie kan je overal in de BeNeLux Tanken. Je gebruikt de pas, simpel gezegd net je als je normale pinpas, om mee af te rekenen. Zo ben je er zeker van dat je je btw terugkrijgt en heb je al je transacties op één factuur.
Kan ik overal in Nederland tanken?
Ja! Met TankieTankie kun je bij alle 4200 aangesloten tankstations tanken. Bekijk hier op onze locator welke tankstation het dichts bij jou in de buurt is en welke het goedkoopste is.
Kan ik ook in andere Europese landen tanken?

Jazeker, met de pas van TankieTankie kan je bij ongeveer de helft van alle tankstations in de BeNeLux tanken. Wil je echter in alle Europese landen tanken, kan je dit tegen een maandelijks meerprijs aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat de pas ook te gebruiken is bij alle 42.000 aangesloten DKV tankstations.

Kan ik de pas ook gebruiken voor tolwegen?
Ja dat kan als je ‘tanken in het buitenland’ hebt geactiveerd. Dat kun je zien aan het DKV logo op achterzijde van de pas.

Elektrisch opladen

Kan ik ook mij elektrische auto opladen?

Zodra jij deze optie hebt aangevraagd krijg je een elektrische laadsleutel.

Waar in Nederland kan ik elektrisch opladen?

Met de speciale sleutel kan jij bij elke laadpaal je auto opladen. Houd er wel rekening mee dat niet elke paal voor elke auto geschikt is. Kijk voor meer informatie hierover op www.oplaadpalen.nl. Hierstaan ook alle palen op!

Parkeren en Autowassen

Hoe parkeer ik met TankieTankie?
Parkeren op straat bij TankieTankie gaat gemakkelijk en snel via de Yellowbrick app. Download de YellowBrick op uit de store voor jouw telefoon. Klik op ‘Klant worden’, ‘activeer Travelcard’ en de rest wijst zich vanzelf.

Parkeren in één van de vele Q+R parkeergarages werkt ook hartstikke makkelijk. Steek uw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig.

Kan ik ook naar de wasstraat met TankieTankie?
Dat kan zeker! De afrekening gaat gewoon via de tankpas.

Pechhulp

Kan ik bij TankieTankie ook pechhulp aanvragen?
Ja! Pechhulp plus vervangend vervoer in Nederland en heel Europa.
Wat zijn de kosten voor pechhulp?

Via TankieTankie kan je 4 verschillende soorten pechhulp aanvragen, namelijk;

  • Pechhulp Nederland exclusief vervangend vervoer € 4,00 per maand
  • Pechhulp Nederland inclusief vervangend vervoer € 5,75 per maand
  • Pechhulp Europa exclusief vervangend vervoer € 4,50 per maand
  • Pechhulp Europa inclusief vervangend vervoer € 7,00 per maand

TankieTankie aanvragen

Hoe vraag ik TankieTankie aan?
De tankpas van TankieTankie.nl is gemakkelijk en snel aan te vragen via onze site. Op de pagina Aanvragen kan je via de handige aanvraagformulier jouw pas aanvragen.
Wanneer krijg ik de tankpas binnen?
Gemiddeld duurt het ongeveer 2 á 3 werkdagen totdat je de pas hebt ontvangen hierna kan je direct gebruik maken van alle voordelen van TankieTankie.nl

Betalen en facturatie

Waarom betaal ik een borg?

Een credit check maakt onderdeel uit van TankieTankie.nl. Indien de uitkomst aanleiding geeft voor extra zekerheid dan zal Travelcard je een borg vragen. Dit bedrag blijft gewoon van jou en krijg je direct terug zodra je met de tankpas stopt. De borg dient uitsluitend voor het geval er toch iets mis gaat met jouw betaling.

Hoevaak krijg ik een factuur?
Standaard krijg je één keer per week een digitale factuur toegestuurd. Deze kan je ook bekijken op jouw persoonlijke, digitale, TankieTankie omgeving. En ook één keer per week incasseert TankieTankie dit bedrag. De incassering verloopt via een zakelijke machtiging.

Contact en opzegtermijn

Hoe kan ik TankieTankie bereiken?
TankieTankie staat op werkdagen altijd voor uw klaar! U kunt ons op deze dagen bereiken op 088 82 70 303 of via klantenservice@tankietankie.nl 
Wat is de opzegtermijn van TankieTankie.nl

Je kan de tankpas van TankieTankie na één jaar elke maand opzeggen. Mail hiervoor naar klantenservice@tankietankie.nl